Quinoa Tratează Ciocolata

Quinoa Tratează Ciocolata
Tratamentele cu ciocolată Quinoa ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 1035 calorii, 18g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, quinoa, chipsuri de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ciocolata Pb Orez Tratează, Grizzly Ciocolata Tratează, și Tratamente Speciale De Ciocolată Caldă.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tavă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
2
Încălziți chipsurile de ciocolată, scorțișoara, zahărul brun, untul și extractul de mentă împreună într-o cratiță mare la foc mic; gătiți și amestecați până când amestecul formează un lichid neted. Îndoiți quinoa și marshmallows în amestecul de ciocolată până când sunt distribuite uniform; răspândiți imediat în tava pregătită. Se lasă să se răcească complet înainte de a tăia în triunghiuri pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MentăExtract De Mentă
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate12
Revista