Quinoa-Poblanos umplute cu sos Romesco la grătar
Quinoa-umplute Poblanos cu sos Romesco la gratar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 45 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 165 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sosul romesco la grătar, scallions, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Quinoa Umplute Poblanos, Carne de vită mărunțită, fasole neagră și quinoa umplute Poblanos, și Quinoa-roșii de moștenire umplute cu Romesco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați quinoa cu 1 cană de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă, 18 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă să stea 5 minute; descoperă și lasă să se răcească.
Aprinde un grătar. Frecați poblanos și porumb cu ulei și grătar la foc mare, întorcându-se ocazional, până când poblanos sunt carbonizate peste tot și porumbul este carbonizat și fraged, 5 minute.
Transferați poblanos într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 5 minute. Frecați pielea cu un prosop de hârtie.
Tăiați vârfurile, apoi scoateți și aruncați miezurile.
Într-un castron mare, tăiați boabele de porumb de pe știuleți.
Adăugați nucile, ceapa, cilantro tocat, mozzarella și quinoa și condimentați cu sare și piper. Împachetați ușor quinoa în poblanos. Înlocuiți vârfurile și asigurați-le cu scobitori.
Frecați poblanos cu ulei și grătați la foc moderat, acoperit, întorcând ardeii iute ocazional, până se înmoaie, 15 minute.
Transferați chilele pe farfurii și îndepărtați scobitorii.
Garnisiți cu crengute de coriandru și serviți cu sosul Romesco la grătar.