Quinoa marocană și morcovi
Quinoan marocan și morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 51 cenți pe porție. O porție conține 183 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, suc de portocale, quinoa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Somon Marocan Aburit Cu Quinoan Și Morcovi, morcovi marocani fierbinți, și Morcovi Marocani pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați quinoa și apa într-o cratiță mică și aduceți la foc mic. Gatiti pana se evapora si quinoa este pufoasa, aproximativ 45 de minute. Între timp, aruncați morcovii tăiați felii cu 1 lingură de ulei și prăjiți la 400 de grade până când sunt fierte și caramelizate.
Combinați toate ingredientele rămase împreună și bateți până se încorporează, apoi aruncați cu morcovi fierți și quinoa.