Quinoa Curry

Quinoa Curry
Quinoa curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 372 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,34 USD pe porție. Un amestec de usturoi, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 381 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este extraordinar. Încercați Cum să gătești quinoa – salată de Quinoa Curry, Salată De Quinoa Curry, și Quinoa Prăjită Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți și amestecați timp de 2 minute; adăugați quinoa și gătiți și amestecați până se prăjește ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
CeapăCeapă
3
Se toarnă bulionul în tigaie și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și adăugați pulberi de curry și chile; acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
Ardei IuteArdei Iute
Pudră De CurryPudră De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista