Quinoa cu dovleac marocan de iarnă și tocană de morcovi
Quinoa cu dovleac marocan de iarnă și tocană de morcovi este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 282 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de morcovi cuburi, mentă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tocană De Pui Cu Quinoa De Dovleac De Iarnă, Tocană De Dovlecei În Stil Marocan, și Tocană marocană de dovlecei și năut.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa; saut până se înmoaie, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați usturoiul; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Se amestecă în boia de ardei și următoarele 8 Ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Adăugați 1 cană de apă, roșii și suc de lămâie. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Tomate
Apă
6
Adăugați dovlecei și morcovi. Acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Morcov
Suc De Fructe
1
Clătiți quinoa; scurgere. Topiți untul cu ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și morcovul. Acoperiți; gatiti pana cand legumele incep sa se rumeneasca, amestecand des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
Ceapă
3
Adăugați usturoi, sare și turmeric; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Usturoi
Sare
4
Adăugați quinoa; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
5
Adăugați 2 căni de apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți; fierbeți până când lichidul este absorbit și quinoa este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Apă
6
Reîncălziți tocană. Se amestecă jumătate de coriandru și jumătate de mentă. Lingurați quinoa pe platou, formându-se bine în centru. Spoon tocană în bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Mentă
Tocană
7
Presărați ierburile rămase peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi
8
* Un bob cu o aromă delicată și o textură similară cu cuscusul; disponibil la magazinele natural foods.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Boabe
9
Consultați analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete