Quinoa cu citrice cu curry cu stafide și migdale prăjite
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian ? Quinoa citrice cu curry cu stafide și migdale prăjite ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 246 de calorii , 6 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 81 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 134 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită migdale, sare de mare, suc de lămâie și miere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute . Cu un scor de 81% , acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Chutney de caise cu ghimbir și migdale prăjite , supă catalană de dovlecei de roșii cu mentă și migdale prăjite și terci de quinoa cu sos de mere, Skyr și muesli prăjit cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți quinoa, bulionul de legume și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă și apa a fost absorbită, aproximativ 15 până la 20 de minute.
În timp ce se gătește quinoa, pregătiți dressingul amestecând într-un castron sucul de portocale, sucul de lămâie, uleiul de măsline, muștarul, mierea și pudra de curry. Se amestecă quinoa fiartă, ceapa roșie și stafidele; asezonați după gust cu sare de mare. Acoperiți și lăsați la frigider câteva ore până se răcește.
Se amestecă jumătate din migdalele prăjite imediat înainte de servire.
Presărați migdalele rămase deasupra pentru a servi.