Quiche Prăjită Cu Cartofi, Ceapă Și Rozmarin Fără Crustă

Rețeta prăjită de cartofi, ceapă și quiche fără crustă de rozmarin ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acest fel principal are 300 de calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ceapă, ouă, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi prăjiți, ceapă caramelizată și Quiche fără crustă Gruyere, Quiche fără crustă de roșii, măsline și rozmarin, și Quiche De Ceapă Fără Crustă.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux]()
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată de fructe de pădure roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Chinculteau Pindefleurs permite înflorirea fructelor sale proaspete. Păstrat într-o pivniță, derulează un gust lung și mătăsos în gură, semnul Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc