Quiche De Șuncă De Broccoli Fără Gluten

Quiche De Șuncă De Broccoli Fără Gluten
Rețeta Quiche de șuncă de Broccoli fără Gluten este gata în aproximativ 1 oră și 40 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 71 de cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 343 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amestec de făină de orez betty, ceapă, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Crepe Quiche Lorraine (Fără Cereale, Fără Gluten, Paleo, Lacune), Quiche Fără Gluten, și quiche fără gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În robotul de bucătărie, puneți amestecul de făină, guma de xantan și sarea. Acoperire; proces până la combinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De FăinăAmestec De Făină
Gumă XantanGumă Xantan
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt; pulsează de 3 până la 5 ori sau până când amestecul arată ca firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
În 1 cană de măsurare, bateți 1 gălbenuș de ou, oțet de cidru și 3 linguri de apă rece cu furculița. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, turnați rapid amestecul de ouă prin tubul de alimentare și procesați câteva secunde până când aluatul începe să se unească. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
4
Adăugați apă suplimentară dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Îndepărtați aluatul; formați în disc aplatizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Cuptor de căldură la 450 F. Pe 12-inch pătrat de hârtie pergament de gătit ușor presărat cu amestec de făină, rola aluat în cerc de 11 inch. Centrați cu atenție placa de plăcintă de 9 inci peste cerc. Întoarceți crusta și placa de plăcintă pentru a plasa crusta în placa de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De FăinăAmestec De Făină
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
7
Scoateți hârtia. Ușurați crusta în tigaie, reparând orice lacrimi cu degetele umede. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii de plăcintă. Ori și rola de patiserie sub, chiar și cu placa; flaut după cum doriți. Nu înțepați. Crustă de linie cu grosime dublă de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Coaceți 8 minute; îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți cu 4 până la 5 minute mai mult sau până când patiseria este setată și uscată. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Pentru umplere, într-un castron mediu, bateți ușor ouăle cu biciul sau bătătorul de mână. Bateți în jumătate și jumătate, sare și piper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
11
Presărați broccoli, brânză, șuncă și ceapă în crustă parțial coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
BrânzăBrânză
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
CeapăCeapă
șuncășuncă
12
Se toarnă uniform amestecul de ouă peste amestecul de broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
OuăOuă
13
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când cuțitul introdus lângă centru iese curat. Dacă este necesar, acoperiți marginea crustei cu folie pentru a preveni suprasolicitarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista