Quiche De Șuncă De Broccoli Fără Gluten

Rețeta Quiche de șuncă de Broccoli fără Gluten este gata în aproximativ 1 oră și 40 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 71 de cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 343 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amestec de făină de orez betty, ceapă, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Crepe Quiche Lorraine (Fără Cereale, Fără Gluten, Paleo, Lacune), Quiche Fără Gluten, și quiche fără gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În robotul de bucătărie, puneți amestecul de făină, guma de xantan și sarea. Acoperire; proces până la combinare.
Adăugați unt; pulsează de 3 până la 5 ori sau până când amestecul arată ca firimituri grosiere.
În 1 cană de măsurare, bateți 1 gălbenuș de ou, oțet de cidru și 3 linguri de apă rece cu furculița. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, turnați rapid amestecul de ouă prin tubul de alimentare și procesați câteva secunde până când aluatul începe să se unească. (
Adăugați apă suplimentară dacă este necesar.)
Îndepărtați aluatul; formați în disc aplatizat.
Cuptor de căldură la 450 F. Pe 12-inch pătrat de hârtie pergament de gătit ușor presărat cu amestec de făină, rola aluat în cerc de 11 inch. Centrați cu atenție placa de plăcintă de 9 inci peste cerc. Întoarceți crusta și placa de plăcintă pentru a plasa crusta în placa de plăcintă.
Scoateți hârtia. Ușurați crusta în tigaie, reparând orice lacrimi cu degetele umede. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii de plăcintă. Ori și rola de patiserie sub, chiar și cu placa; flaut după cum doriți. Nu înțepați. Crustă de linie cu grosime dublă de folie.
Coaceți 8 minute; îndepărtați folia.
Coaceți cu 4 până la 5 minute mai mult sau până când patiseria este setată și uscată. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Pentru umplere, într-un castron mediu, bateți ușor ouăle cu biciul sau bătătorul de mână. Bateți în jumătate și jumătate, sare și piper roșu.
Presărați broccoli, brânză, șuncă și ceapă în crustă parțial coaptă.
Se toarnă uniform amestecul de ouă peste amestecul de broccoli.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când cuțitul introdus lângă centru iese curat. Dacă este necesar, acoperiți marginea crustei cu folie pentru a preveni suprasolicitarea.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.