Quiche de spanac cu crustă de cartofi

Nevoie de o curs principal fără gluten? Quiche de spanac cu crustă de cartofi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 268 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți spanac pentru copii, lapte, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Quiche de spanac și ciuperci cu crustă de hash de cartofi, Quiche de roșii, spanac și mărar cu o crustă de cartofi mărunțită, și Spanac, Ceapă Caramelizată Și Chevre Quiche Cu Crustă De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350. Apăsați piureul de cartofi pe părțile de jos și în sus ale unui 9-in uns. placă de plăcintă adâncă.
Periați cu 1 lingură de ulei.
Coaceți 30 de minute sau până când marginile se rumenesc.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul rămas la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; gatiti si amestecati 3-4 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Se ia de pe foc. Se amestecă spanacul, slănina și rozmarinul; lingură peste crustă. Într-un castron mic, bateți ouăle, laptele și piperul până se omogenizează; se amestecă brânza.
Se toarnă peste amestecul de ciuperci.
Coaceți 25-30 de minute sau până se rumenesc și un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.