Quiche de curcan și spanac afumat fără crustă

Quiche de curcan și spanac afumat fără crustă
Quiche de curcan afumat fără crustă și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 177 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, ceapă, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Quiche fără crustă de spanac și gouda afumată, Quiche fără crustă de anghinare și gouda afumată, și Quiche De Somon Afumat Fără Crustă Cu Mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați șuncă, ceapă și piper în tigaie; sotati 4 minute sau pana cand sunca se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CeapăCeapă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați 1/4 cană de brânză elvețiană mărunțită într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Se acoperă cu amestec de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
șuncășuncă
5
Combinați restul de 1/2 cană de brânză elvețiană, spanac și următoarele 5 ingrediente (prin albușuri) într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Combinați făina și praful de copt într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ouă, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Se toarnă amestecul de ouă peste amestecul de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
șuncășuncă
10
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centrul quiche-ului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Un rubin frumos, strălucitor și elegant ??culoare. Nas bogat și puternic de fructe roșii, cu vanilie și note prăjite. Delicat la gust, lemnos, cu arome de lemn dulce și fructe roșii, condimentat fin, cu un finisaj lung și tanic.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista