Quiche cu șuncă de țară

Quiche cu șuncă de țară
Rețeta Quiche cu șuncă de țară ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 737 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, jumătate și jumătate, Gouda îmbătrânită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Quiche De Șuncă De Țară, Quiche De Țară Fără Crustă, și Quiche De Țară Fără Crustă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se adaugă șunca și se sotează până abia începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
5
Așezați cartofii într-o cratiță mică și acoperiți cu ulei vegetal. Gatiti la foc mic pana cand uleiul incepe sa baloneze si cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Scoateți cartofii și așezați-i pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
7
Între timp, tapetați o tigaie de plăcintă de 9 inci cu crusta de plăcintă pregătită și străpungeți cu o furculiță. Se acoperă cu pergament și se umple cu fasolea uscată. Blind coaceți crusta timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
8
Lăsați să se răcească, apoi îndepărtați cu grijă și aruncați hârtia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
9
Într-un castron mediu, bateți împreună ouăle, jumătate și jumătate, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
10
Puneți coaja de plăcintă goală cu cartofii, șunca și 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
11
Se toarnă amestecul de ouă peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
12
Presărați deasupra restul de 1/2 cană de brânză și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
13
Coaceți pe raftul inferior al cuptorului până când centrul se fixează și partea superioară este aurie, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
14
Lăsați să se răcească cu 10 minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista