Quiche Cu Crustă De Cartofi

Rețeta Quiche cu crustă de cartofi este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 414 calorii, 13g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, ouă, cremă knudsen și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Quiche cu crustă de cartofi, Quiche Cu Crustă De Cartofi, și Quiche De Spanac Cu Crustă De Cartofi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Pat hash maro uscat cu prosoape de hârtie; loc în castron.
Adăugați unt; se amestecă ușor. Apăsați pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă de 9 inci.
Coaceți 20 min. sau până se rumenesc. Între timp, bateți ouăle și laptele într-un castron mediu până se omogenizează. Se amestecă smântâna, apoi brânza și ceapa.
Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți 30 min. sau până când centrul este setat și crusta este maro auriu.
Lăsați să stea 5 min. înainte de servire.