Quesadillas de pui cu ardei iute Serrano și Cheddar alb

Quesadillas de pui cu ardei iute Serrano și Cheddar alb ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1112 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, suc de tei, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 72%. Încercați Salsa de piersici cu ceapă roșie murată și ardei iute Serrano, Ardei poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și Chowder de pui, porumb și cartofi cu ardei iute verde și brânză Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați coapsele de pui generos cu sare și piper.
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță mare la foc mare. Se rumenesc bine puiul pe ambele părți.
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte. Reduceți focul la mediu și sotati ceapa, usturoiul, oregano și chimenul timp de câteva minute. Se amestecă roșiile, sucul de lămâie, zahărul și sarea.
Adăugați puiul înapoi la sos aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 45 de minute.
Scoateți puiul din lichidul de gătit și lăsați să se odihnească până se răcește suficient pentru a se manipula. Trageți carnea din os și aruncați cu lichidul de gătit. Aruncați oasele și pielea.
Frecați ușor o tigaie din fontă cu ulei vegetal și încălziți la flacără medie.
Presărați brânză peste toată tortilla. Top cu pui tras, serranos și o altă tortilla. Prăjiți pe fiecare parte în tigaie până se încălzește și brânza s-a topit complet. Repetați cu ingredientele rămase.