Quesadillas De Fasole Neagră Vegană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Quesadillas de fasole neagră vegană. O porție conține 349 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de chimen măcinat, sare, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Quesadillas De Fasole Neagră, Quesadillas De Fasole Neagră, și Quesadillas de curcan și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați fasolea great Northern, 3/4 cană de roșii și usturoiul într-un robot de bucătărie până se omogenizează; adăugați drojdie nutrițională, chimen, pudră de chili, sare și fulgi de ardei roșu și amestecați din nou.
Transferați amestecul de fasole într-un castron. Se amestecă fasolea neagră și 1/4 cană de roșii în amestecul de fasole.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Puneți o tortilla în uleiul încins.
Întindeți aproximativ 1/4 cană de umplutură pe tortilla.
Puneți o altă tortilla deasupra umpluturii; gatiti pana se incalzeste umplutura, aproximativ 10 minute.
Pulverizați tortilla superioară cu spray de gătit și răsturnați quesadilla pentru a găti a doua parte până se rumenesc ușor, 3 până la 5 minute. Repetați cu tortilele rămase și umplutura.