Quesadillas de fasole neagră cu brânză de capră
Quesadillas de fasole neagră cu brânză de capră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 308 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână fasole, căței de usturoi, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Quesadillas Cu Brânză De Fasole Neagră, Atât De Ușor, Atât De Bun {: Quesadillas Cu Brânză De Porumb Cu Fasole Neagră}, și Zucchini, porumb, fasole neagră și brânză Jack Quesadillas.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează 3 minute. Se amestecă 1/2 cană de salsa, chimen și fasole și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute sau până la grosime. Mash ușor amestecul de fasole cu un masher de cartofi.
Se ia de pe foc; amestecați cilantro și brânza de capră.
Întindeți amestecul de fasole uniform pe 4 tortilla; acoperiți fiecare cu 1 tortilla, apăsând ușor.
Încălziți 1/4 linguriță de ulei de măsline în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați 1 quesadilla și gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte. Repetați procedura cu uleiul de măsline rămas și quesadillas.
Tăiați fiecare quesadilla în 6 pene.
Se servește cu smântână fără grăsimi și 1/2 cană de salsa.