Quesadillas cu spanac și Feta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați quesadillas cu spanac și Feta. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 407 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 1. 148679 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați tortilla, spanac, ierburi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ierburile, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Quesadillas cu spanac, pere și Feta, Burgeri de pui cu spanac și Feta (alias burgeri Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și Feta, și Quesadillas Feta La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați spanacul, ierburile, ceapa verde și feta într-un castron.Topiți o notă de unt într-o tigaie.
Puneți o tortilla în tigaie, rotiți-o în unt și repetați cu a doua tortilla.
Presărați jumătate din brânză pe tortilla urmată de umplutură, brânza rămasă și în final cealaltă tortilla.Gatiti pana cand quesadilla se rumeneste pe ambele parti si branza se topeste, aproximativ 2-4 minute pe fiecare parte. (Sfat: pentru a răsturna cu ușurință quesadilla așezați o farfurie pe quesadilla în tigaie și întoarceți-o din tigaie în farfurie și apoi glisați-o înapoi în tigaie.)