Quesadilla Cremă De Mere-Scorțișoară

Quesadilla Cremă De Mere-Scorțișoară
Cremă de mere-scorțișoară Quesadillan este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest hor d ' oeuvre are 128 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână mere, zahăr granulat, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Quesadilla Cremă De Mere-Scorțișoară, Mușcături cremoase de mere și scorțișoară, și Buzunare Cremoase Cu Scorțișoară De Mere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați zahărul granulat și 1/4 linguriță scorțișoară; pus deoparte. Într-un alt castron mic, amestecați crema de brânză, zahărul brun și 1/4 linguriță de scorțișoară cu lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Întindeți amestecul de brânză cremă peste tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Așezați felii de mere pe amestecul de brânză cremă pe 1 tortilla. Se acoperă cu tortilla rămasă, cu brânza în jos. Pulverizați ambele părți ale quesadilla cu spray de gătit; se presară cu amestec de scorțișoară-zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Încălziți tigaia antiaderentă de 10 inci la foc mediu. Gatiti quesadilla in tigaie 2 pana la 3 minute sau pana cand fundul este maro si crocant; întoarceți quesadilla. Gatiti cu 2 pana la 3 minute mai mult sau pana cand fundul este maro si crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți din tigaie pe scândură; lăsați să stea 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Tăiați în 8 pene.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista