Quesadilla afumată la grătar cu Anaheim Chilis și pui

Quesadilla la grătar afumat cu Anaheim Chilis și pui ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 425 calorii, 17g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $1.17 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, suc de lămâie, Monterey jack și brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet de porc la grătar cu ananas și salsa de Chili Anaheim, Gazpacho verde de 10 Minute și Quesadilla fumurie, și Quesadilla De Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu. 4 sau 5 secunde de ținere a mâinii deasupra grătarului înainte ca durerea să apară este perfectă.
Periați pieptul de pui cu aproximativ aproximativ din uleiul de canola, apoi presărați sare și piper. Gatiti puiul 4-5 minute pe fiecare parte. Ar trebui să fie gătit, dar abia.
Scoateți-le de pe foc și lăsați să se odihnească 3 sau 4 minute.Feliați puiul gătit pe diagonală în felii groase de aproximativ cm. Păstrați grătarul fierbinte.
Ungeți chilisurile Aneheim cu uleiul rămas și așezați-le pe grătar, acoperite. Gatiti 3 sau 4 minute pe fiecare parte. Odată ce quesadilla face 4scoateți-le de pe grătar, ar trebui să fie destul de carbonizate.
Puneți-le într-o pungă de hârtie și lăsați-le să se aburească timp de 10 sau 12 minute. Apoi scoateți-le din pungă și tăiați-le în jumătate, pe lungime. Îndepărtați toată pielea și tăiați-le în felii de 1 inch. Set aside.In într-un castron mic, amestecați chipotle tocat, smântână, mayonaisse, suc de lămâie și coriandru.
Întindeți 1 lingură mică de sos chipotle pe fiecare dintre cele 8 tortilla. Lucrând unul câte unul, top 4 tortilla cu aproximativ ceașcă de amestec de brânză. Apoi, despre felii de pui de carne de pui. Top acest lucru cu aproximativ de felii de chili Anaheim și apoi se acoperă cu restul de tortilla chipotle sauced, partea suaced cu care se confruntă spre interior.Din nou, lucrând câte 1, glisați fiecare quesadilla pe o farfurie fără margini. Apoi glisați fiecare quesadilla pe grătare. Este posibil să trebuiască să lucrați în quesadilla făcând 5batches. Acestea au nevoie de atenția ta. Grătiți-le, întorcându-le o dată, până când brânza s-a topit și semnele de grătar sunt superbe! Aproximativ 2 minute pe fiecare parte.Dacă lucrați în loturi și probabil că sunteți, puteți păstra quesadillas-ul finit într-un cuptor de 200 de grade F până când este gata de servit.Feliați fiecare quesadilla în 4 pene și serviți-le încă calde, cu pico de gallo de casă pe lateral.