Quail Queen ' s Choice cu smochine și sos de curmale
Quail Choice Queen cu sos de smochine și Date este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 2131 calorii, 173g de proteine, și 136g de grăsime fiecare. Pentru $ 28.07 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline, curmale, prepeliță și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Regina Elisabeta Data Tort, Aluat de Pizza de casă și sos-Italiana alegere, și Burger Queen' s Zesty Dippin ' Sauce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
La începutul zilei, așezați lămâile în bolul mic și puneți-le la microunde timp de aproximativ 3 minute pentru a elibera uleiurile esențiale. Puneți deoparte scurt până când sunt suficient de reci pentru a le manipula. Clătiți prepelița și uscați cu prosoape de hârtie. Puneți prepelița într-un bol nereactiv și strecurați sucul de lămâie, apoi condimentați generos cu piper negru proaspăt măcinat.
Lăsați să stea la frigider aproximativ 3 sau 4 ore.
În timp ce prepelița se marinează, faceți sosul.
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie medie și sotati șalotele până la translucid. Degajează tigaia cu vinul roșu și amestecă smochinele și curmalele și lasă sosul să se reducă la jumătate. Condimentează, după gust, cu sare și piper, după cum este necesar.
În episod, prepelițele au fost prăjite peste un scuipat. Dacă aveți un aranjament rotisor, le puteți prăji în acest fel. În caz contrar, Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Combinați uleiul de măsline cu rozmarin, cimbru și sare și frecați suprafața Prepeliței. Prăjiți până se înmoaie, dar încă suculent, aproximativ 20 de minute.
Scoateți și lăsați să se odihnească.
Se servește cu sos de smochine și curmale.