Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Qatayef. Această rețetă face 10 porții cu 438 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de drojdie activă, nuci, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face aluatul
2
Se amestecă zahărul și drojdia în apa caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Drojdie
3
Lăsați să stea 10 minute, până se spumează.
4
Combinați făina integrală de grâu, făina universală și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De Grâu
Sare
5
Adăugați amestecul de drojdie, amestecați bine și lăsați să stea într-un loc cald timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
6
Pentru a face umplutura
7
Combinați nucile, brânza de capră, mierea și apa cu floare de portocal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Nuci
Portocaliu
Miere
Apă
8
Pentru a face siropul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
9
Combinați zahărul și apa într-o cratiță la foc mediu și încălziți, amestecând, până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Adăugați siropul de porumb și scorțișoara și continuați să gătiți, amestecând, până se îngroașă, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Scorțișoară
11
Se ia de pe foc și se amestecă apa cu floare de portocal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Apă
12
Pentru a găti
13
Ungeți o tavă mare și puneți-o la foc mic. Umpleți o tigaie cu 1 inch de ulei și puneți-o la foc mediu. Căptușiți farfuriile cu prosoape de hârtie pentru scurgerea prăjiturilor prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
14
Aruncați o bucată mică de pâine în ulei; când se rumeneste, uleiul este gata pentru prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Ulei De Gătit
15
Se toarnă aluatul pe grătarul cu unt în prăjituri rotunde de 4 până la 5 inci. Când se formează bule în vârfurile prăjiturilor, transferați prăjiturile pe o farfurie (nu le răsturnați).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Întindeți 1 1/2 linguri din umplutura de brânză de nucă pe fiecare tort, pe partea nefiertă. Îndoiți tortul în jumătate și apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Nuci
17
Puneți prăjiturile în uleiul fierbinte din tigaie. Prăjiți prăjiturile timp de 15 până la 20 de secunde, sau până devin aurii pe o parte, apoi întoarceți-le și gătiți până când cealaltă parte este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
18
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
19
Pentru a servi
20
Transferați prăjiturile pe farfurii de servire și serviți cu siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
21
Variație
22
Palestinian Coconut Qatayef
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
23
Înlocuiți brânza de capră cu nucă de cocos mărunțită neîndulcită și apa de floare de portocal cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Mărunțită Neîndulcită
Brânză De Capră
Suc De Lămâie
Portocaliu
Apă
24
Rețetă extras din A World Of Cake (c) 2010 de Krystina Castella, folosit cu permisiunea Storey Publishing.