Pătratele portocalii înghețate cremoase necesită aproximativ 4 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 91 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 385 calorii. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 152 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de migdale albite, unt, fursecuri cu napolitane de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pătrate Portocalii Înghețate Cremoase, Pop Portocaliu Cremos Congelat, și Pătrate De Căpșuni Congelate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie medie, prăjiți migdalele la foc mediu 2 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor. Scoateți imediat de pe foc; rezervați 2 linguri pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați unt la migdalele rămase în tigaie; se amestecă până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați firimituri de biscuiți; se amestecă bine. Apăsați amestecul în partea inferioară a tăvii de 13x9 inci. Se răcește complet, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Într-un castron mare, amestecați înghețata și șerbetul până se amestecă parțial. Lingură peste crusta răcită; blat neted. Acoperiți; înghețați până la fermitate, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Despre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pentru a servi, tăiați desertul în pătrate; așezați pe farfurii individuale de desert.
6
Garnisiți fiecare cu frișcă, migdale prăjite rezervate și buclă portocalie.