Pătrate Fig-și-Stilton

Pătrate Fig-și-Stilton
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați pătratele Fig-and-Stilton. O porție conține 60 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 48. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de conserve de smochine, foietaj cu unt, brânză stilton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Crostini De Smochine La Cuptor, Newtoni De Smochine De Casă, și Paleo Migdale Fig Quickbread pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți foietajul într-un dreptunghi de 16 pe 11 1/2 inch. Tăiați pentru a forma un dreptunghi de 10 1/2 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Transferați patiseria pe o foaie mare de copt cu margini și tăiați-o în pătrate de 1 3/4 inci; ar trebui să aveți aproximativ 4
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Congelați pătratele până când sunt ferme, aproximativ 30 de minute.
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Aranjați 12 pătrate pe foaie și acoperiți cu mai multă hârtie pergament. Completați pătratele cu o altă foaie de copt, cu partea de jos în jos. Dacă aveți o altă pereche de foi de copt, repetați cu încă 12 pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți pătratele aproximativ 35 de minute, până când patiseria este aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați pătratele într-un suport pentru a se răci. Repetați pentru a coace pătratele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Întoarceți câte pătrate răcite se vor potrivi pe o foaie de copt. Acoperiți fiecare pătrat cu 1/2 linguriță de conserve de smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De SmochineGem De Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Se presară cu Stilton și se coace aproximativ 5 minute, până când Stilton se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StiltonStilton
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Revista