Pătrate Fig-și-Stilton
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați pătratele Fig-and-Stilton. O porție conține 60 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 48. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de conserve de smochine, foietaj cu unt, brânză stilton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Crostini De Smochine La Cuptor, Newtoni De Smochine De Casă, și Paleo Migdale Fig Quickbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți foietajul într-un dreptunghi de 16 pe 11 1/2 inch. Tăiați pentru a forma un dreptunghi de 10 1/2 pe 15 inci.
Transferați patiseria pe o foaie mare de copt cu margini și tăiați-o în pătrate de 1 3/4 inci; ar trebui să aveți aproximativ 4
Congelați pătratele până când sunt ferme, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Aranjați 12 pătrate pe foaie și acoperiți cu mai multă hârtie pergament. Completați pătratele cu o altă foaie de copt, cu partea de jos în jos. Dacă aveți o altă pereche de foi de copt, repetați cu încă 12 pătrate.
Coaceți pătratele aproximativ 35 de minute, până când patiseria este aurie.
Transferați pătratele într-un suport pentru a se răci. Repetați pentru a coace pătratele rămase.
Întoarceți câte pătrate răcite se vor potrivi pe o foaie de copt. Acoperiți fiecare pătrat cu 1/2 linguriță de conserve de smochine.
Se presară cu Stilton și se coace aproximativ 5 minute, până când Stilton se topește.
Se servește cald sau la temperatura camerei.