Pătrate De Cheesecake Cu Mentă
Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție conține 283 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cremă de brânză, creme de menthe sirop, cremă de lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pătrate De Mentă Fudgy, Fără Pătrate De Mentă De Coacere, și Mint Sundae Brownie Squares Rețetă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. În castron mediu, se amestecă ingredientele de crustă. Apăsați în partea de jos a tăvii de 13x9inch fără grăsime. Congelați crusta în timp ce pregătiți umplutura.
Într-un castron mare cu mixer electric, bateți toate ingredientele de umplere la viteză mică până se omogenizează.
Se toarnă în tigaie crustă.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește pe grătar.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, topiți ciocolata la foc mic, amestecând continuu. Se răcește 5 minute; bate în smântână cu lingura.
Se întinde peste cheesecake cald. Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm.
Tăiați în pătrate. A se păstra la frigider.