Pătlagină Nachos
Patlagina Nachos ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 488 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,34 USD pe porție. Un amestec de măsline, ceapă, chipsuri de pătlagină făcute din pătlagină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 359 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Nachos De Pui Cu Chip De Pătlagină, Cum de a spiraliza un Plantain & Plantain "orez" și fasole, și Mic dejun Nachos Skillet de la ' Ultimate Nachos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un singur strat de chipsuri de pătlagină pe fundul unei tăvi sigure pentru cuptor.
Presărați o parte din brânza cheddar și Monterey jack deasupra.
Așezați ceapa tăiată cubulețe și feliile de jalapeincroumro deasupra brânzei. Repetați cu chipsurile de pătlagină rămase, brânza, jalapele și ceapa pentru a crea încă 3 straturi, făcând fiecare strat puțin mai îngust decât precedentul.reîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți în cuptor timp de 10 minute sau până când brânza este topită.
Scoateți din cuptor și presărați roșii tăiate cubulețe, măsline și coriandru deasupra.
Se servește cu guacamole pe lateral.