Pătlagine dulci prăjite cu smântână și scorțișoară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pătlaginele dulci prăjite cu smântână și scorțișoară. Această rețetă servește 4. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 335 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 181 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smântână coagulată, pătlagine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pătlagine la grătar cu înghețată de scorțișoară, Cremă de supă de ardei gras roșu prăjit cu porumb dulce prăjit și smântână de coriandru-Lime, și Pătlagine cu sos dulce și fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de centimetri F. curățați plantanele și tăiați-le pe lungime, având grijă să nu tăiați până la capăt. Folosiți degetele pentru a deschide fanta ca un coc de hot dog.
Spread CR aproxormme fra uniform în interiorul fante.
Se presară cu zahăr și scorțișoară.
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu pergament și coaceți până se înmoaie complet și zahărul a început să se caramelizeze, aproximativ 30 de minute.
Se lasă să se răcească ușor și se servește.