Păstârnac-Latkes de cartofi cu cremă de hrean

Păstârnac-Latkes de cartofi cu cremă de hrean
Păstârnac-Latkes de cartofi cu cremă de hrean este un vegetarian garnitură. O porție conține 248 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 58 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, piper, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Latkes de cartofi-păstârnac cu hrean și mărar, Latkes de păstârnac cu Lox și cremă de hrean, și Latkes De Cartofi-Păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați smântâna și hreanul; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
2
Combinați cartoful, păstârnacul și morcovul; răspândiți uniform pe mai multe straturi de prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Se presară cu 3/4 linguriță sare; lăsați să stea 30 de minute. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare și apăsați în jos pentru a absorbi lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Puneți amestecul de păstârnac într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Adăugați ceapa, făina și piperul; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
7
Împărțiți amestecul de păstârnac în 10 porții egale (aproximativ 1/4 cană pe porție), modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
8
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
9
Adăugați 5 torturi; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
10
Așezați chiftelele fierte pe o foaie de copt. Repetați procedura cu uleiul rămas și chiftelele nefierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
11
Coaceți latkes la 400 timp de 20 de minute, întorcându-se după 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
12
Se presară uniform cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
13
Se servește cu cremă de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate20
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista