Păstrăv Întreg La Grătar

Păstrăvul întreg la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.47 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 603 calorii, 72g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 2. Este adus la tine de Allrecipes. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, usturoi, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Păstrăv la grătar cu salată de Romaine la grătar, Păstrăv Întreg La Grătar, și Păstrăv Întreg La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Frecați fiecare păstrăv generos cu ulei de măsline și presărați sare de mare; presărați în interiorul cavităților cu sare și piper negru.
Puneți jumătate din feliile de lămâie și ceapă în cavitatea fiecărui păstrăv și puneți o crenguță de rozmarin și cimbru în cavități.
Întoarceți grătarul preîncălzit la scăzut și așezați păstrăvul direct pe grătar; gatiti pana cand carnea se fulgeste usor si coaja se rumeneste, 6 pana la 7 minute pe fiecare parte, rastoarna o data.