Păstrăv în papillote
Păstrăv en papillote ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 306 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la BBC Good Food necesită frunze de busuioc, bețișoare de țelină, suc de lămâie și oțet de vin. Această rețetă este plăcută de 36 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 99%. Pește în Papillote, Pește În Papillote, și Pui în Papillote sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Puneți morcovii și țelina într-o tigaie cu uleiul, zahărul, vinul, sarea și piperul. Aduceți la fierbere, acoperiți bine, apoi gătiți timp de 10 minute până când legumele sunt fragede. Mișto.
Tăiați patru foi mari de pergament de copt, aproximativ 35 cm pătrat. Împărțiți legumele între ele și acoperiți fiecare cu un file de păstrăv. Împrăștiați câteva frunze de busuioc și puțină zeamă de lămâie peste fiecare, apoi condimentați peștele cu puțină sare și piper. Îndoiți hârtia în jumătate și pliați de două ori pe tot parcursul pentru a sigila peștele, un pic ca o pastă.
Puneți coletele pe două foi de copt și coaceți timp de 15-20 de minute (în funcție de grosimea peștelui).
Serviți în hârtia lor cu niște cartofi noi aburiți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Păstrăvul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa