Păstrăv la tigaie

Păstrăv la tigaie
Păstrăvul la tigaie ar putea fi doar rețeta fără lactate și pescatarian pe care ați căutat-o. Pentru 7,63 USD per porție, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 736 de calorii, 66 g de proteine și 36 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și luați frunze de oregano, sare cușer, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. 118 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 99%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Păstrăv la tigaie, Păstrăv la tigaie și Păstrăv la tigaie.

Instrucțiuni

1
Într-un vas plat și larg, combinați pesmetul, usturoiul, pătrunjelul, oregano, fulgii de ardei roșu, coaja de 1 lămâie și sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, MaruntitFrunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PesmetPesmet
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
PătrunjelPătrunjel
Parmezan, Pentru StropireParmezan, Pentru Stropire
Jumătate și Jumătate De Smântână Sau Lapte, OpționalJumătate și Jumătate De Smântână Sau Lapte, Opțional
2
Într-un castron mic, amestecați muștarul și sucul de la 1 lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
SucSuc
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii Subțiri De Prosciutto, Tăiate Julien4 Felii Subțiri De Prosciutto, Tăiate Julien
3
Ungeți ambele părți ale păstrăvului cu amestec de muștar. Ungeți pestele pe ambele părți cu pesmet asezonat și apăsați ferm pentru a lipi pesmetul de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet CondimentatPesmet Condimentat
MuștarMuștar
PeștePește
4
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
(coada și/sau Gheara)(coada și/sau Gheara)
5
Ungeți o tigaie mare cu aproximativ 1/4 până la 1/2 inch de ulei de măsline și aduceți la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Periat Aluatul1 Lingură Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Periat Aluatul
Echipamente pe care le vei folosi
(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită
6
Adăugați peștele în tigaie, cu pielea în jos și gătiți peștele la 2/3 din timp, aproximativ 6 până la 7 minute. Întoarceți cu grijă peștele și gătiți cealaltă parte până când peștele devine maro și crocant, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită
7
Scoateți peștele din tigaie și scurgeți-l pe prosoape de hârtie. Probabil va trebui să lucrați în loturi pentru a face 4 pești. Dupa ce primul lot este facut si uscat pe prosoape de hartie se pastreaza pe un gratar la cuptorul incins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Sos De Soia 1 Lingură Semințe De Susan, Prăjite1/4 Cană Sos De Soia 1 Lingură Semințe De Susan, Prăjite
(coada și/sau Gheara)(coada și/sau Gheara)
(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită
8
Când tot peștele a fost prăjit, îndepărtați uleiul și orice bucăți maro din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Stropiți Cu Ulei De MăslineStropiți Cu Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită
9
Adăugați untul și sucul de lămâie rămas și amestecați pentru a se combina pe măsură ce untul se topește. Se condimentează cu sare, după gust și se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Lamaie Si Frunze De Menta ProaspataFelii De Lamaie Si Frunze De Menta Proaspata
1/2 Cana De Apa Rece Ca Gheata1/2 Cana De Apa Rece Ca Gheata
Jumătate și Jumătate De Smântână Sau Lapte, OpționalJumătate și Jumătate De Smântână Sau Lapte, Opțional
10
Transferați peștele într-un platou de servire, stropiți cu unt sos de lămâie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana De Apa Rece Ca Gheata1/2 Cana De Apa Rece Ca Gheata
LămâieLămâie
1/2 Cană Plus 2 Linguri Bulion De Pui, împărțit1/2 Cană Plus 2 Linguri Bulion De Pui, împărțit
PeștePește
11
Ce poveste de peste!

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Păstrăvul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Argyle Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir este sincer și neamestecat. Vintage 2012 pentru Pinot Noir s-a făcut singur. Fermentat în loturi mici și amestecat pentru puritate, amestecul de anul acesta îmbină zmeuri coapte, roșii, cireșe morello și o notă de condiment. Nici un alt cuvânt nu poate descrie palatul decât luxuriant. Taninul blând, ușor ferm dedesubt, acidul cântă adevărat și lung. Bucurați-vă devreme sau stați pe el câțiva ani pentru o nuanță îmbunătățită.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate96
Revista