Păstrăv La Cuptor Cu Usturoi Și Ciuperci
Păstrăvul copt cu usturoi și ciuperci este un pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 372g de proteine, 271G de grăsime, și un total de 4222 calorii. Pentru $ 45.31 pe portie, această rețetă acoperă 89% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pătrunjel, lămâi, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Păstrăv la cuptor cu usturoi și ciuperci, Păstrăv La Cuptor Cu Ciuperci Shiitake Și Roșii, și Păstrăv La Cuptor Cu Ciuperci Shiitake, Roșii Și Ghimbir.
Instrucțiuni
Pentru a găti păstrăv, spălați și uscați peștele în interior și în exterior și acoperiți părțile laterale cu puțin ulei de măsline.Feliați ciupercile și așezați jumătate în fundul unui vas de copt puțin adânc.Sare și piper pește, în interior și în exterior, după gust și puneți-l în farfurie deasupra ciupercilor.
Presărați pesmet peste pește împreună cu pătrunjelul tocat, usturoiul tocat și ceapa verde.Dacă folosiți lămâi proaspete, stoarceți 1 sau 2 direct pe întregul păstrăv, inclusiv pe interior.Între timp topiți untul, adăugați în uleiul de măsline și sucul a 2 lămâi.
Se toarnă încet peste pește economisind aproximativ jumătate din amestec.
Coaceți 20-25 de minute la 375 de grade sau până când sunt fragede și firimiturile de pâine sunt maro deschis.Peștele se face atunci când carnea se fulgi ușor atunci când o furculiță este introdusă în carne și ridicată ușor.Chiar înainte ca peștele să fie gata, sotati 1-2 minute , ciupercile rămase în sosul rămas și turnați deasupra după ce ați așezat păstrăvul pe o farfurie de servire.
Garnisiți cu câteva pene de lămâie și câteva crenguțe de pătrunjel proaspăt.
Serviți această rețetă de păstrăv Italian cu orez sau paste italiene și o legumă.