Păstrăv la cuptor cu salvie
Păstrăvul copt cu salvie este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 283 calorii, 0g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți unt, vin, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Păstrăv cu salvie, Păstrăv Cu Crustă De Salvie, și Făină de porumb-păstrăv prăjit cu Grapefruit și salvie prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F. condimentați păstrăvul în interior și în exterior cu sare și piper. Într-un castron mic, combinați untul înmuiat, salvia și pătrunjelul și amestecați bine. Împărțiți amestecul în patru părți egale, întindeți o porție în interiorul fiecărui păstrăv deschis și închideți peștele așa cum ați face o carte. Frecați un vas mare de copt cu uleiul de măsline și aranjați păstrăvul confortabil în el.
Adăugați ceașcă de vin și coaceți 10 minute, ungând ocazional și adăugând treptat vinul rămas pentru a compensa evaporarea.
Scurgeți lichidul într-o cratiță mică nereactivă și acoperiți păstrăvul pentru a le menține calde. Se fierbe lichidul de gătit până se emulsionează și se reduce, aproximativ 5 minute. Cu o spatulă, transferați cu grijă peștele într-un platou de servire sau feluri de mâncare individuale, strecurați și lingurați sosul redus peste ele.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;