Păstrăv la cuptor cu salvie

Păstrăv la cuptor cu salvie
Păstrăvul copt cu salvie este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 283 calorii, 0g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți unt, vin, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Păstrăv cu salvie, Păstrăv Cu Crustă De Salvie, și Făină de porumb-păstrăv prăjit cu Grapefruit și salvie prăjită.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F. condimentați păstrăvul în interior și în exterior cu sare și piper. Într-un castron mic, combinați untul înmuiat, salvia și pătrunjelul și amestecați bine. Împărțiți amestecul în patru părți egale, întindeți o porție în interiorul fiecărui păstrăv deschis și închideți peștele așa cum ați face o carte. Frecați un vas mare de copt cu uleiul de măsline și aranjați păstrăvul confortabil în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
PeștePește
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați ceașcă de vin și coaceți 10 minute, ungând ocazional și adăugând treptat vinul rămas pentru a compensa evaporarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scurgeți lichidul într-o cratiță mică nereactivă și acoperiți păstrăvul pentru a le menține calde. Se fierbe lichidul de gătit până se emulsionează și se reduce, aproximativ 5 minute. Cu o spatulă, transferați cu grijă peștele într-un platou de servire sau feluri de mâncare individuale, strecurați și lingurați sosul redus peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4
articol var
5
Type_27_data = {};
6
articol
7
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista