Păstrăv integral cu salvie și vin alb

Nevoie de un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și pescatarian curs principal? Păstrăvul întreg cu salvie și vin alb ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 741 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.52 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Rețete similare includ Păstrăv de somon fiert în vin alb, Saut carne de vită cu vin alb și rozmarin, și Păstrăv saut cu vin alb și cimbru.
Instrucțiuni
Clătiți peștele și uscați bine suprafața și cavitatea fiecăruia cu prosoape de hârtie. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei cu 1 lingură de unt la foc moderat.
Presărați păstrăvul cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Pune păstrăvul în tigaie și gătește până devine auriu, aproximativ 5 minute. Întoarceți și gătiți până la aur pe a doua parte și tocmai ați terminat, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Scoateți; ștergeți tigaia.
În aceeași tigaie, încălziți restul de 1 lingură de ulei la foc moderat.
Adăugați frunzele de salvie și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 1 minut. Alternativ, adăugați Salvia uscată și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Se toarnă uleiul și salvia peste pește. Ștergeți tigaia.
Adăugați vinul în tigaie. Se fierbe până se reduce la aproximativ 3 linguri, 1 până la 2 minute. Reduceți căldura la cea mai mică setare și amestecați restul de 4 linguri de unt,1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Bateți orice sucuri acumulate și ulei din păstrăv.
Se toarnă sosul în jurul peștelui și se servește.
Test-sfat de bucătărie: pentru un sos cremos de unt emulsionat, nu puneți doar untul în tigaie și lăsați-l să se topească; în schimb, lipiți un bici în untul rece și amestecați-l în jurul fundului tigaiei la cel mai mic foc posibil. În acest fel, untul se înmoaie într-un sos în loc să se topească într-o baltă.
Recomandare vin: păstrăvul crescut la fermă este blând, așa că un pinot grigio sau pinot bianco din nord-estul Italiei va face un acompaniament superb. Un pește sălbatic gamier poate folosi un vin mai puternic, cum ar fi un chardonnay.