Păstrăv integral cu salvie și vin alb

Păstrăv integral cu salvie și vin alb
Nevoie de un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și pescatarian curs principal? Păstrăvul întreg cu salvie și vin alb ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 741 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.52 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Rețete similare includ Păstrăv de somon fiert în vin alb, Saut carne de vită cu vin alb și rozmarin, și Păstrăv saut cu vin alb și cimbru.

Instrucțiuni

1
Clătiți peștele și uscați bine suprafața și cavitatea fiecăruia cu prosoape de hârtie. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei cu 1 lingură de unt la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Presărați păstrăvul cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
PăstrăvPăstrăv
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Pune păstrăvul în tigaie și gătește până devine auriu, aproximativ 5 minute. Întoarceți și gătiți până la aur pe a doua parte și tocmai ați terminat, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți; ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
În aceeași tigaie, încălziți restul de 1 lingură de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați frunzele de salvie și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 1 minut. Alternativ, adăugați Salvia uscată și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Salvie UscatăSalvie Uscată
7
Se toarnă uleiul și salvia peste pește. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați vinul în tigaie. Se fierbe până se reduce la aproximativ 3 linguri, 1 până la 2 minute. Reduceți căldura la cea mai mică setare și amestecați restul de 4 linguri de unt,1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Bateți orice sucuri acumulate și ulei din păstrăv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se toarnă sosul în jurul peștelui și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
11
Test-sfat de bucătărie: pentru un sos cremos de unt emulsionat, nu puneți doar untul în tigaie și lăsați-l să se topească; în schimb, lipiți un bici în untul rece și amestecați-l în jurul fundului tigaiei la cel mai mic foc posibil. În acest fel, untul se înmoaie într-un sos în loc să se topească într-o baltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Recomandare vin: păstrăvul crescut la fermă este blând, așa că un pinot grigio sau pinot bianco din nord-estul Italiei va face un acompaniament superb. Un pește sălbatic gamier poate folosi un vin mai puternic, cum ar fi un chardonnay.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
Pește SălbaticPește Sălbatic
PăstrăvPăstrăv
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista