Păstrăv de somon cu scoici
Păstrăvul de somon cu scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 410 calorii, 34G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Somon glazurat de arțar [ sau păstrăv ], Păstrăv prăjit cu somon afumat, și Somon braconat înot pe fenicul cu șofran și scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o ceașcă, combinați vinul și muștarul.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie și sotati foarte ușor păstrăvul pe ambele părți.
Scoateți într-un platou cald (peștele va fi parțial gătit). În aceeași tigaie puneți usturoiul, amestecul de vin, sarea după gust și scoicile și fierbeți, îndepărtând scoicile pe măsură ce se deschid. Întoarceți scoicile și fileurile de pește în tigaie și continuați să gătiți până când peștele este gata (un timp total, inclusiv sautul, de 5 minute pentru fiecare centimetru de grosime), adăugând niște bulion de pește, după cum este necesar, pentru a menține o cantitate mică de sos în tigaie. Puneți sosul peste pește, presărați pătrunjel și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.