Păstrăv de lac cu cartofi Fingerling și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul de lac cu cartofi și slănină. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $6.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 671 calorii. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de păstrăv de lac, praz, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Păstrăv de lac prăjit cu slănină și Sucotaș de fasole de afine, Păstrăv de lac cu Nuoc Mam Gung și Broccoli, și Păstrăv de lac afumat cu ardei sotati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți cartofii până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Într-o tigaie medie, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă, aproximativ 4 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și ștergeți tigaia. Topiți 1 lingură de unt în tigaie, adăugați prazul și gătiți la foc mic, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți o tigaie din fontă de 12 inci. Condimentează fileurile de păstrăv cu sare și piper.
Încălziți uleiul în tigaie.
Adăugați păstrăvul și gătiți la foc mare până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarce păstrăvul.
Adăugați vinul, cartofii, prazul și restul de 3 linguri de unt. Se fierbe la foc mic până când păstrăvul abia se face, aproximativ 4 minute.
Transferați peștele în boluri încălzite și puțin adânci. Fierbeți legumele până când gustul vinului se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați slănina și cimbru și condimentați cu sare și piper. Puneți legumele și sosul în jurul păstrăvului și serviți imediat.