Păstrăv curcubeu cu Salsa de roșii afumate

Rețeta păstrăv curcubeu cu Salsa de roșii afumate ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 30 minute. O porție conține 274 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.93 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, așchii de lemn de cireș, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Păstrăv afumat pe pâine prăjită cu salată de roșii, Păstrăv de rozmarin cu Salsa de cireșe-roșii, și Păstrăv Crustat cu făină de porumb cu Salsa caldă de roșii și tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Perforați 10 găuri pe o parte a fundului unei tigaie din folie de aluminiu de unică folosință de 13 x 9 inch.
Așezați găuri peste element pe blatul de gătit; așezați așchii de fumat peste găurile din tigaie. Aranjați jumătățile de roșii, tăiate cu fața în sus, la capătul opus al tigaiei.
Element de căldură sub găuri până la mediu-mare; lăsați să ardă 1 minut sau până când chipsurile încep să fumeze. Acoperiți cu grijă tava cu folie. Reduceți căldura la minim; roșii de fum 20 de minute.
În timp ce roșiile fumează, combinați șalotele și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi tocat) într-un castron mediu; se amestecă 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Se toacă roșiile și se amestecă în amestecul de șalotă.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Presărați 1/8 linguriță de sare rămasă și 1/8 linguriță de piper uniform peste păstrăv. Înveliți ușor păstrăvul cu spray de gătit. Aranjați fileurile, cu pielea în jos, în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand pestele se fulgi usor cand este testat cu furculita.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.