Păstrăv Cu Ierburi Cu Unt De Lămâie

Păstrăvul cu ierburi cu unt de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 3038 calorii, 374g de proteine, și 155g de grăsime pe porție. Pentru $30.84 pe portie, această rețetă acoperă 75% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coaja de lămâie, pană de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Păstrăv cu pătrunjel și unt de lămâie, Păstrăv sotat cu unt de arpagic de lămâie, și Păstrăv fluturat în unt de caper de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dezghețați peștele, dacă este înghețat. Clătiți peștele; se usucă cu prosoape de hârtie.Pe o placă de tăiere, întindeți fiecare pește deschis, pe partea pielii down.In un castron mic se amestecă împreună unt topit și suc de lămâie. Puneți jumătate din amestecul de unt deoparte.
Periați jumătatea rămasă din amestecul de unt peste fish.In un castron mic se amestecă împreună ceapa, rozmarinul, coaja de lămâie, sarea și piperul.
Presărați amestecul de ceapă peste pește.Fold pește închis.
Așezați peștele pe o tigaie unsă de 15x10x1 inci.
Coaceți într-un cuptor de 450 de grade F timp de 15 minute sau până când peștele începe să se descuameze atunci când este testat cu o furculiță.Dacă doriți, presărați pește cu pătrunjel.
Serviți peștele cu pene de lămâie și amestec de unt rezervat.