Păstrăv cu ferigi de lăutar
Păstrăvul cu ferigi de lăutar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.26 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 533 calorii, 42G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți păstrăv, pesmet, margarină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ferigi Cu Cap De Lăutar, Sote Acele Ferigi Cu Cap De Lăutar, și Ferigi Cu Cap De Lăutar Murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Răspândiți aproximativ jumătate din margarină peste păstrăvul întreg și în interiorul cavității.
Combinați făina, sarea și piperul; înveliți interiorul și exteriorul păstrăvului cu amestecul.
Topiți margarina rămasă într-o tigaie mare la foc mediu. Călește ușor capetele de lăutari până când sunt fragede. Condimentează cu sare, piper și tarhon.
Adăugați sucul de lămâie și vinul alb și gătiți timp de un minut.
Transferați conținutul tăvii de lăutărie într-un castron și amestecați cu ou și pesmet. Umpleți amestecul în cavitatea păstrăvului și așezați-l pe foaia de copt unsă.
Coaceți neacoperit, timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.