Păstrăv afumat și Crostini Pecan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați păstrăvul afumat și crostini de Pecan. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 160 calorii. Această rețetă servește 18. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, nuci pecan, baghetă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Crostini De Păstrăv Afumat, Crostini de Crăciun cu păstrăv afumat, și Crostini de păstrăv afumat cu fenicul la grătar și ceapă roșie.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se răcește 1 oră sau până la 1 săptămână.
Serviți la temperatura camerei.
Combinați uleiul de măsline și usturoiul; periați ambele părți ale feliilor de pâine cu ulei de usturoi; aranjați felii pe foi de copt.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când sunt crocante și aurii. Se răcește complet.
Se servește cu răspândire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.