Păstrăv Afumat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul afumat. Această rețetă face 3 porții cu 705 calorii, 51G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $5.9 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ulei de salată, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Păstrăv Afumat, Dip De Păstrăv Afumat, și Dip De Păstrăv Afumat.
Instrucțiuni
Clătiți păstrăvul și uscați-l. Într-un castron mic, amestecați zahărul, sarea, coaja de lămâie și cimbru; frecați uniform pe părțile cărnii de pește. Stivați păstrăvul într - un vas de copt de 9 x 13 inci. Acoperiți și răciți pentru a vindeca cel puțin 1 oră sau până la 3 ore.
Într-un castron, înmuiați așchii de lemn în 2 litri de apă timp de 30 de minute.
Dacă utilizați un grătar cu cărbune, aprindeți 60 de brichete cu cărbune pe firegrate. Când este presărat cu cenușă cenușie, în 20 până la 25 de minute, împingeți jumătate din cărbuni pe fiecare parte a grătarului.
Presărați jumătate din așchii de lemn umed pe fiecare movilă de cărbuni. Poziționați grătarul la aproximativ 6 inci deasupra grătarului.
Dacă utilizați un grătar cu gaz, transformați căldura la mare. Puneți așchii de lemn umed în cutia de fum sau tigaia cu folie direct pe foc. Închideți capacul și încălziți timp de aproximativ 10 minute. Reglați căldura pentru grătar indirect (fără căldură în centru).
Clătiți bine peștele și uscați-l. Înveliți părțile pielii peștilor cu ulei și așezați peștele, pielea în jos, pe grătar, nu peste sursa de căldură. Acoperiți grătarul; guri de aerisire deschise pentru cărbune. Gatiti pana cand pestele este opac, dar inca cu aspect umed in centrul celei mai groase parti (taiat pentru a testa), 8 pana la 10 minute. Cu o spatulă largă, transferați peștele pe un platou.