Pădurea Neagră Boule-de-Neige

Pădurea Neagră Boule-de-Neige
Pădurea Neagră Boule-de-Neige ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 579 calorii, 6g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 14. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați kirsch, ouă, petale violete confiate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Pădurea Neagră Boule De Neige, tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, și UIMITOR PĂDUREA NEAGRĂ NEGRU FASOLE NEGRESE.

Instrucțiuni

1
Poziționați suportul în treimea cea mai joasă a cuptorului și preîncălziți la 350 F. Linia de 10 pahare din metal cu folie, extinzându-se la 3 inci peste laturi. Pulverizați folie cu spray antiaderent. Se amestecă conservele cu kirsch în tigaie medie la foc mediu până când conservele se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
KirschKirsch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Adăugați cireșe uscate; aduceți la fierbere. Acoperiți; scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
3
Lasă să se răcească.
4
Topiți ciocolata cu unt într-o cratiță mare grea la foc mediu-mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se ia de pe foc.
6
Bateți zahărul și vanilia, apoi bateți ouăle câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se amestecă în făină, apoi amestecul de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
8
Transferați aluatul în vasul pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Coaceți tortul în castron 30 de minute. Îndoiți surplomba foliei peste marginile tortului pentru a preveni suprasolicitarea. Continuați să coaceți tortul până când partea superioară este crăpată și uscată, iar testerul introdus în centru iese cu niște aluat umed atașat, cu aproximativ 55 de minute mai mult. Tort rece complet în castron pe raft (tort poate cădea în centru). Apăsați ferm marginea tortului pentru a se nivela cu centrul tortului. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Folosind mixerul electric, bateți smântâna, zahărul pudră, kirsch și extractul de migdale într-un castron mare până când crema ține vârfurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
KirschKirsch
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Inversați tortul pe platou. Îndepărtați folia. Lingura frisca într-o pungă mare de patiserie prevăzută cu vârf de stea medie. Pipe frisca Stele peste tort, acoperind complet. Pipe stele suplimentare deasupra centrului plat de tort pentru a forma cupola. (Se poate face 1 zi înainte; se acoperă cu tort dome și chill.) Decorați cu violete confiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
* Disponibil la magazinele de alimente de specialitate și la unele magazine de vase. Petalele violete confiate pot fi comandate și de la chefshop.com.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista