Pădurea Neagră Boule-de-Neige
Pădurea Neagră Boule-de-Neige ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 579 calorii, 6g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 14. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați kirsch, ouă, petale violete confiate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Pădurea Neagră Boule De Neige, tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, și UIMITOR PĂDUREA NEAGRĂ NEGRU FASOLE NEGRESE.
Instrucțiuni
Poziționați suportul în treimea cea mai joasă a cuptorului și preîncălziți la 350 F. Linia de 10 pahare din metal cu folie, extinzându-se la 3 inci peste laturi. Pulverizați folie cu spray antiaderent. Se amestecă conservele cu kirsch în tigaie medie la foc mediu până când conservele se topesc.
Adăugați cireșe uscate; aduceți la fierbere. Acoperiți; scoateți-l de pe foc.
Topiți ciocolata cu unt într-o cratiță mare grea la foc mediu-mic, amestecând până se omogenizează.
Bateți zahărul și vanilia, apoi bateți ouăle câte 1.
Se amestecă în făină, apoi amestecul de cireșe.
Transferați aluatul în vasul pregătit.
Coaceți tortul în castron 30 de minute. Îndoiți surplomba foliei peste marginile tortului pentru a preveni suprasolicitarea. Continuați să coaceți tortul până când partea superioară este crăpată și uscată, iar testerul introdus în centru iese cu niște aluat umed atașat, cu aproximativ 55 de minute mai mult. Tort rece complet în castron pe raft (tort poate cădea în centru). Apăsați ferm marginea tortului pentru a se nivela cu centrul tortului. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei peste noapte.
Folosind mixerul electric, bateți smântâna, zahărul pudră, kirsch și extractul de migdale într-un castron mare până când crema ține vârfurile.
Inversați tortul pe platou. Îndepărtați folia. Lingura frisca într-o pungă mare de patiserie prevăzută cu vârf de stea medie. Pipe frisca Stele peste tort, acoperind complet. Pipe stele suplimentare deasupra centrului plat de tort pentru a forma cupola. (Se poate face 1 zi înainte; se acoperă cu tort dome și chill.) Decorați cu violete confiate.
* Disponibil la magazinele de alimente de specialitate și la unele magazine de vase. Petalele violete confiate pot fi comandate și de la chefshop.com.