Pâini De Secară De Țară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pâinile de secară de țară. Această rețetă servește 10 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 341 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați drojdie, melasă, făină de secară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Trei pâini într-una pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina de secară în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină de secară și melasă în amestecul de drojdie și amestecați până se combină. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 8 ore sau peste noapte pentru a face un burete.
Se amestecă uleiul și sarea în burete. Lingurați ușor făina integrală de grâu și făina de pâine în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină integrală de grâu și 1 1/2 căni de făină de pâine la burete; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină de pâine rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în 2 porții egale. Formați fiecare porțiune într-o rundă (6 inci).
Așezați rondele de aluat pe o foaie de copt presărată cu 2 lingurițe de făină de porumb. Acoperiți ușor suprafața aluatului cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 20 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați 2 linguri de făină de pâine într-o sită mică și cerneți făina uniform peste pâini.
Tăiați un X superficial (1/4 inch) în centrul fiecărei pâini.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când pâinea este rumenită pe fund și sună goală când este bătută. Se răcește pe grătar.