Pâini de carne la grătar
Dacă aveți aproximativ 35 de minute de petrecut în bucătărie, Pâinile de carne la grătar ar putea fi o rețetă extraordinară lacto ovo vegetariană de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 70 de calorii. Pentru 34 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, albuș, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Pâinile de carne cu brânză la grătar și slănină, Pâini de carne Ed's și Pâini de carne mici.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați albușul, laptele și hreanul. Se amestecă pâinea, morcovul, ceapa, pătrunjelul, sare și piper. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați în patru pâini mici.
Pâini la grătar, acoperite, la foc mediu sau fierbinte la 4-6 inci de la foc timp de 8 minute pe fiecare parte.
Într-un castron mic, combinați ingredientele pentru sos; lingura peste pâini. Gatiti inca 2-3 minute sau pana cand un termometru pentru carne indica 160°.