Pâini de carne de curcan salvie cu ceapă și sos de cidru

Pâini de carne de curcan salvie cu ceapă și sos de cidru
Pâini de carne de curcan salvie cu ceapă și sos de cidru este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 176 calorii, 28G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați mere, sare, ceapă și sos de cidru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pâini de carne de curcan salvie cu sos, Curcan prăjit cu unt de salvie cu sos de cidru, și Prăjiți curcan cu mere, ceapă, frunze de salvie prăjite și sos de cidru de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare. Împărțiți amestecul de curcan în 6 porții egale, modelând fiecare într-o pâine în formă ovală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați pâini pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când un termometru introdus în centru înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
5
În timp ce pâinile de carne se coace, pregătiți ceapa și sosul de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
SosSos
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți pâini de carne cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista