Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea de ovăz a mamei. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 150 de calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 14. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de apă, zahăr brun ferm, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 29%. Încercați Nu este pâinea cu banane a mamei tale, Pâinea cu banane a mamei, și Sos de pâine de porumb al mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lasă să se răcească ușor.
3
Urmați instrucțiunile producătorului pentru plasarea amestecului de ovăz și a ingredientelor rămase în tigaia de pâine; selectați ciclul de coacere și porniți mașina de pâine.