Pâinea de bere a lui Vickie
Vickie's Beer Bread necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 317 calorii . Pentru 15 cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 77 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână margarină, făină auto-crescătoare, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Tatălui . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 60% , ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâinea de bere de toamnă , Pâinea de bere Cheddar Chile și Pâinea de bere dulce cu dovleac .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o tavă de copt de 9x5 inci.
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și berea.
Se amestecă doar până se omogenizează. Puneți în tava pregătită.
Se toarnă margarina topită deasupra pâinii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 60 de minute, până când fundul pâinii sună gol la atingere.