Pâinea cu banane a mătușii mele
Pâinea cu banane a mătușii mele ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 287 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, oțet distilat, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Budinca de banane a mătușii Betty, Pâine perfectă de dovleac a mătușii Margie cu chipsuri de ciocolată (și o, și pâine cu banane | cum se face pâine cu banane / pâine rapidă cu banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Amestecați bananele și oțetul împreună într-un bol și dați deoparte. Crema de zahăr și unt împreună într-un castron mare până cremos și neted, apoi bate în ouă. Se amestecă amestecul de banane rezervat. Într-un castron separat, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea împreună până când amestecul nu conține bulgări.
Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt-zahăr până se amestecă bine și se amestecă nucile tocate și chipsurile de ciocolată.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită pentru pâine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor și o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată, 50 până la 60 de minute.
Se lasă să se răcească în tigaie aproximativ 5 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă.