Pâinea cu banane a bucătarului John
Pâinea cu banane a bucătarului John ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 813 calorii, 13g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 406 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, chipsuri de ciocolată semidulce, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare includ Pâinea cu banane a lui John, Chef John 's Shepherd' s Pie, și Lasagna bucătarului John.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Înveliți o tigaie de pâine de 9x4 inci cu spray de gătit.
Bateți făina, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu împreună într-un castron.
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați piure de banane și bateți până se combină. Bateți ouăle în amestecul de unt pe rând, amestecând complet fiecare ou înainte de a adăuga următorul. Se amestecă extractul de vanilie și laptele în amestec.
Se amestecă nucile tocate, chipsurile de ciocolată și amestecul de făină în amestecul de banane până se încorporează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Atingeți pan pe tejghea pentru a elibera orice buzunare de aer.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 1 oră 10 minute sau până când o scobitoare introdusă iese curată.
Lăsați pâinea să se odihnească în tigaie timp de 15-20 de minute; scoateți din tigaie, feliați și serviți.