Pâine Însămânțată Multigrain
Pâinea însămânțată Multigrain este o vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 283 calorii. 120 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți drojdie activă, ovăz laminat, semințe de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca o pâine. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pâine Multigrain Însămânțată, Boule Multigrain Însămânțate, și Pâine Însămânțată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina integrală de grâu, făina universală, drojdia și sarea. Într-un alt bol, amestecați semințele cu ovăzul.
Într-o cratiță, combinați apa și melasa și încălziți amestecul la foc mic până când un termometru citește 120 până la 130 de grade F (50 până la 55 de grade C) .
Adăugați lichidul în amestecul de făină cu albusul de ou.
Se amestecă împreună până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați timp de 10 minute; apoi formați-vă într-o bilă. Uleiul ușor un castron mare din oțel inoxidabil.
Adăugați aluatul și întoarceți-l pentru a acoperi aluatul cu uleiul. Acoperiți vasul cu un prosop de ceai și lăsați să se ridice într-un loc cald timp de 2 ore până când se dublează dimensiunea.
Când aluatul a crescut, puneți aluatul în jos cu pumnii și adăugați toate, cu excepția a 2 linguri de amestec de semințe, care îl lucrează în aluat. Rezervați cele 2 linguri de amestec de semințe pentru topping. Formați aluatul într-o pâine rulându-l într-un dreptunghi de 12 x 8 inci și apoi rulați până la capătul său cel mai scurt. Strângeți capetele împreună și trageți dedesubt.
Așezați într-o tigaie antiaderentă de 9x5 inci cu cusătura dedesubt. Acoperiți tigaia cu un prosop de ceai și lăsați să crească timp de 1 oră până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți partea superioară a pâinii cu lapte și presărați amestecul de semințe rezervat.
Coaceți pâinea timp de 30 de minute sau până când pâinea sună goală când este atinsă pe fund.
Scoateți pâinea din tigaie și lăsați să se răcească complet.