Pâine Versatilă

Pâine Versatilă
Nevoie de o pâine vegană? Pâinea versatilă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 125 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, ulei vegetal, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Focaccia Vegană Versatilă, Dip versatil, și Amestec Versatil De Ovăz.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute. Ungeți ușor două foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie cu zahărul, sarea, uleiul și 1 cană de făină; se amestecă bine pentru a se combina. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și suplu, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Împărțiți aluatul în douăsprezece bucăți egale și formați în runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați rundele pe foi de copt pregătite. Acoperiți rulourile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Așezați pe o grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista