Pâine Ușoară De Cardamom
Pâinea ușoară de Cardamom este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 266 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 22 de fani. Un amestec de ou, cardamom măcinat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine Cardamom, Kumquat-Pâine De Ceai Cardamom, și Pâine rapidă Peach-cardamom.
Instrucțiuni
Bateți împreună laptele cald, apa caldă, zahărul și 2 linguri de unt topit într-un bol de amestecare până când zahărul s-a dizolvat.
Se presară drojdia deasupra și se lasă deoparte 5 minute.
Odată ce drojdia este spumoasă, amestecați făina, adăugând mai multe dacă este necesar pentru a face un aluat rigid. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Se pune într-un bol cu ulei, se acoperă cu o cârpă și se lasă să stea într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Combinați 1/2 cană de zahăr cu cardamomul și scorțișoara într-un bol mic; deoparte. Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată.
Rotiți aluatul într-un dreptunghi de 9x13 inci și periați cu 1/2 cană de unt topit.
Se presară cu zahărul cardamom, stafidele și nucile.
Rulați într-un buștean, prindeți marginile închise și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Acoperiți cu o cârpă și lăsați să stea într-un loc cald până când se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Cu un cuțit ascuțit înscrie stratul superior al ruloului cu forme În V care nu se întâlnesc destul de mult în mijloc pe toată lungimea ruloului, acest lucru va face ca pâinea să pară împletită și este foarte drăguță, dar ar putea fi omisă. Bateți oul cu 1 lingură de apă într-un bol mic.
Periați spălarea ouălor peste vârful pâinii.
Se presară cu migdale și zahăr perlat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea este maro-aurie și sună goală când este atinsă pe fund, 30 până la 35 de minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă înainte de feliere.